Receive the latest updates in your mailbox

  Inoda+Sveje make a statement

  Inoda+Sveje make a statement

  Designduoen Inoda + Sveje består av danske Nils Sveje og japanske Kyoko Inoda, og ble stiftet i København i 2000. Basen ble imidlertid yttet til Milano i 2003, hvor den multidisiplinære virksomheten i tillegg til å designe møbler også blant annet jobber med konsulentvirksomhet for nyoppstartede bedrifter. Fokus ligger på å skape design med et sterkt uttrykk i både form og materialer, med god funksjon som gir brukeren en god opplevelse. Stolen DS09 er utviklet i samarbeid med den japanske møbelprodusenten Miyazaki Chair Factory, og er tilgjengelig i både bøk, ask, lønn, eik, valnøtt og kirsebær. Laget i solid tre
  får produktet sin personlighet ved hjelp av det ultratynne setet, og sin skulpturelle, organiske form. – We consider simplicity a very high value, and we believe a design have to make a clear statement, sier de selv. I Norge forhandles Miyazaki Chair Factory og Inoda + Sveje av Blåmann. inodasveje.com, miyazakichair.com

  PDF

  2 May 2017

  Miyazaki + Blåmann

  29 September 2017

  MIYAZAKI+ARAM

  Sorry, the comment form is closed at this time.